Wat is het beste tv-nieuwsstation voor nauwkeurigheid en waarheid besproken

Wat is het beste televisienieuwsprogramma voor nieuws? Informatie die u kunt vertrouwen, die niet conservatief of LibDem’ish is; is er ergens zo’n nieuwszender beschikbaar? Zeker, bijna alle nieuwszenders beweren het meest evenwichtige, eerlijke, accurate en waarheidsgetrouwe nieuws te hebben, maar aan de andere kant doet het weerkanaal dat maar 75% van de tijd goed en hebben ze echte live satellietradar om te bewijzen wat ze zeggen?

De echte vraag is; wie kan je vertrouwen? De meeste cynici zeggen “vertrouw niemand”, wat inderdaad misschien wel het beste advies tot nu toe is, maar toch moet één nieuwsuitzending beter zijn dan de rest, toch? Wel, welke is het? Zijn er meerdere, zijn er geen, zijn er sommigen die je een deel van de tijd kunt vertrouwen, maar probeer je de rest van de tijd alle mensen voor de gek te houden?

Laatst had ik online een gesprek met Fred terwijl ik mijn koffie dronk. Fred is een schat aan informatie, want hij heeft satelliet- en kabeltelevisie en zo’n 400 gecombineerde kanalen om op te surfen. Ik noem hem surfende Fred. De heer Fred is een liberaal in hart en Nieuws Vandaag, hoewel hij liever een onafhankelijke wordt genoemd. Hij stemde de eerste keer op president Bush en de tweede keer op John Kerry, hoewel hij eigenlijk geen van beide verkiest. Fred kan gewoon niet tegen Fox News Channel, dat momenteel de hoogste kijkcijfers in de Verenigde Staten heeft, hoewel hij toegeeft er dagelijks naar te kijken.

Je zou kunnen zeggen dat Fred gelijk zou kunnen hebben over het Fox-kijkersschip, als hij zegt dat het conservatieve mensen zijn die hun hersens hebben uitgeschakeld; de dwaze massa’s, die hun geest overgaven aan de media, zoals hij onlangs overeengekomen was dat ze zouden moeten heten.

Veel mensen houden van Fox News, terwijl anderen denken dat het in zekere zin meer een komedie is, omdat ze iedereen onderbreken voordat de kijker iets leert. Anderen, nou, ze denken gewoon dat ze dat kleine ding dat over de onderkant van het scherm loopt leuk vinden en zeggen dat het eigenlijk best een goed tv-programma is met het geluid uit. De jongens van Weekly Standards zijn oké als ze actief zijn, want ze lijken heel feitelijk en geloofwaardig, maar hoeveel kun je echt leren van 5-7 segmenten van geschreeuw en geschreeuw en af en toe lezen van e-mails van kijkers met alle kieskeurigheid die ze hebben? kan opbrengen?

Welk tv-nieuws vind jij slim om naar te kijken? Ben je het met Fred eens? Zou je zeggen geen? Of is er een die het waard is om 20 minuten aan te zetten? Denk je dat je tussen een paar stations moet surfen om de beste gemiddelde interpretatie van een waargebeurd verhaal te krijgen? Ik bedoel, je kunt maar zo veel van C-Span nemen en het nieuws van World Cable wordt soms ook gek. Al Jazeera is zeker een eye-opener van hoe en waarnaar ze luisteren in de Arabische wereld. Voor wereldnieuws is zelfs CNN echt beter dan 50% waard? Uw gedachten zijn van belang voor mij omdat zovelen tegenwoordig denken vanuit een cynisch sarcasme standpunt, wat in hoge mate terecht is.

Bovendien, welke print zou je zeggen dat waardig is: FT, WSJ, Foreign Affairs, Economist, Weekly Standard, USA Today, NYT, Bloomberg, BBC? Zou je zeggen dat ze allemaal tot op zekere hoogte goed zijn, maar is het je opgevallen dat ze allemaal hun nieuws enigszins scheeftrekken? Ikzelf, nou, ik ben genoeg verkeerd geciteerd in de media en de WSJ citeert mensen altijd verkeerd, verdorie, ze hebben daar ook wel eens geciteerd? Ik heb ideeën over een betrouwbare mediabron. Sommige lokale kranten zijn geweldig voor lokale dingen en pikken altijd de wereldkoppen en grote AP-verhalen op, maar vaak lijken ze de verhalen niet nauwkeurig te onderzoeken, wat betekent dat ze alleen de verhalen oppikken met pakkende koppen, waarvan een groot deel doorspekt is met meningen. Welnu, wat zou de aanvulling op het dagelijkse zijn; wie, wat, wanneer, waar en hoe? Alle gedachten, welke mediabronnen vind je leuk, denk hierover na.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top