Patiomeubels schoonmaken

 

Ik denk dat de meeste mensen het erover eens zijn dat het tuinmeubilair in de boom veel luxer lijkt dan plastic meubels. Dit ingrediënt is veel beter om op een goedkope plastic stoel te zitten. Als de kwaliteit goed is, is deze veel duurzamer. Het probleem met mijn ogen is dat houten meubels veel sneller kunnen zijn dan plastic meubels. Houten tuinmeubels moeten elk jaar Terras reinigen zijn, wat een moeilijk vooruitzicht kan zijn.

Houtmeubels zijn gemaakt van allerlei hout, van de goedkopere ringwillbomen tot krachtigere teaks en eiken. Dit slijtvaste bos heeft behoorlijk goed weer, maar het kan in het weer worden getroffen met veel goedkope budgetbossen. Dit betekent niet dat u goedkopere tedere bossen moet vermijden. U kunt nog steeds terugkeren naar de vorige glorie. Wees voorzichtig.

In de winter is het een goed idee om veel tuinmeubels in de winter op te sluiten van de regen en sneeuw. Maar soms is het geen optie vanwege gebrek aan ruimte.

Daarom zijn de juiste gereedschappen die nodig zijn om het meubilair schoon te maken, heel eenvoudig.

1) schrobborstel
2) rubberen handschoenen
3) heet zeepwater (of vloeistof wassen)

Het eerste wat u moet doen, is een stijve borstel gebruiken om de grond op stoelen en tafels te vegen en los te maken. Wanneer dit oppervlaktestof wordt verwijderd, is het tijd om zeepwater te gebruiken. Week de schrobborstel in zeepwater, controleer of deze koel en nat is en begin met wrijven met het meubilair.

Als het meubilair netjes wrijft, moet u het zeepwater wassen voordat u het zeepwater drogen. Als de slangpijp handig is, gebruik dit dan. Anders moet je meerdere keren reizen volgens de gootsteen om een emmer over zeepmeubels te gieten.

Om de hoeveelheid werk in de volgende stap te minimaliseren, is de laatste stap om het hout te behouden met teakolie. Als u de boom niet behandelt, zal de boom verdwijnen, dus als u handig bent, is het het beste om het houten meubilair met teakolie te coaten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top