Is een snelle elektrische scooter snel genoeg voor uw behoeften, of heeft u een gasscooter nodig?

Is een snelle elektrische scooter voldoende snel genoeg voor jou persoonlijk? Hoewel ze lang niet zo snel zijn als de meeste scooters op benzine, kunnen ze met alle recente snelheidsverbeteringen wellicht aan uw eisen voldoen. Of een snelle elektrische scooter je de snelheid kan geven die je nodig hebt, hangt allemaal af van je doel om er een te kopen.

Voordat we tot een intelligente keuze tussen deze twee stijlen scooters kunnen komen, moeten we eerst twee of drie specifieke kwesties overwegen. Het is duidelijk dat de verschillen in snelheid van cruciaal belang zijn, maar zelfs nadat we deze informatie kennen, is het nog steeds belangrijk om op de hoogte te zijn van een paar andere problemen voordat we een beslissende beslissing kunnen nemen.

Het lijdt geen twijfel dat een gasmotorscooter u overal brengt waar u maar wilt. Ze kunnen snelheden halen van meer dan 100 mph, dus topsnelheid zou geen probleem moeten zijn met dit soort scooters. En omdat scooters op gas gas als brandstof gebruiken, is het bereik grenzeloos.

Hoge snelheden voor de meeste elektrische scooters zijn normaal gesproken ongeveer 20 mijl per uur, maar er zijn een groot aantal merken en modellen die 30 MPH of hoger kunnen halen. Dit zijn de maximale snelheden die u zult vinden met “stand-up” elektrisch aangedreven scooters, maar “motorfiets-achtige” elektrische scooters, het soort met een instapframe, kunnen 50 MPH of meer bereiken. Dat is pas een snelle elektrische scooter. Als je mechanisch ingesteld bent, kun je ze misschien aanpassen om sneller te reizen.

Nadat je hebt bepaald of een snelle elektrische scooter snel genoeg is voor jouw situatie, wil je een aantal andere zaken overwegen voordat je een definitieve beslissing neemt over welke stijl je wilt kopen.

Het totale bereik, of de afstand die ze kunnen afleggen, is een andere belangrijke dynamiek. Als je je scooter bromfiets leasen – fast furious scooters gaat kopen om grote afstanden af te leggen, heb je ongetwijfeld een scooter op gas nodig. Bij elektrische scooters moeten de batterijen meestal worden opgeladen na een reis van 30 tot 80 km, dus lange reizen zijn alleen mogelijk als u extra batterijen bij u heeft die kunnen worden gebruikt wanneer het vermogen laag begint te worden. Gasscooters hebben een groot voordeel ten opzichte van elektrisch aangedreven scooters met betrekking tot het bereik, of de afstand die ze kunnen afleggen, en de maximale snelheid, maar veel andere voordelen gaan naar de elektrische typen.

Elektrisch aangedreven scooters zijn veel goedkoper in gebruik omdat ze geen dure brandstof nodig hebben. Bovendien werken ze minder vaak defect, waardoor onderhouds- en reparatiekosten bijna nul zijn. Ze zijn aanzienlijk minder lawaaierig dan gasmotoren en omdat ze geen giftige stoffen uitstoten, kunnen ze zelfs binnenshuis worden gebruikt. Het ontbreken van gevaarlijke emissies maakt ze milieuvriendelijk, iets dat tegenwoordig maar al te belangrijk is.

Maximale snelheid is niet het enige criterium bij het selecteren van het type scooter dat geschikt is voor uw situatie. Als u zeer lange afstanden aflegt of hogere snelheden moet hebben, is een scooter op gas waarschijnlijk wat u nodig heeft. Maar als u kunt rondkomen met een scooter met een snelheid van 30 mph, kunt u het niet verkeerd doen met een elektrische scooter en al zijn talloze voordelen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top