Is de medische broederschap onwetend over de eigenschappen van groenlipmosselsupplementen?

Artsen over de hele wereld werken met een ingeslikte gedragscode in hun achterhoofd waarin staat dat ze nooit medicijnen zullen voorschrijven waarvoor geen wetenschappelijk bewijs bestaat. Bovendien investeren farmaceutische bedrijven enorme hoeveelheden geld in de productie van medicijnen voor de genezing van problemen die in deze discussie worden genoemd. De medische broederschap baseert zich op details die beschikbaar zijn gekomen door onderzoek dat in door sommige wetenschappers is uitgevoerd en dat volgens hen onvoldoende is. Onder deze omstandigheden schrijven ze geen groenlipmosselsupplementen voor aan mensen die mogelijk last hebben van gewrichtsproblemen.

Het medische genootschap is hoogopgeleid en men kan met enige overtuiging zeggen dat ze zeker informatie zouden hebben over de geneeskrachtige werking van supplementen op basis van groenlipmossel. Ze zouden echter ook informatie hebben dat er ook een grote hoeveelheid ondermaats materiaal op de markt verkrijgbaar is en zouden daarom twee keer nadenken voordat ze een patiënt vragen om dergelijke producten te gebruiken in plaats van beproefde geneesmiddelen op recept.

Patiënten die aan dergelijke problemen lijden,Xanax kopen willen ook onmiddellijke verlichting zonder lang te hoeven wachten. Er kan worden gezegd dat ze op geen enkele manier kunnen worden verweten, omdat ze dag in dag uit zouden lijden onder het ongemak. Proberen om sneller verlichting te bieden, zorgt ervoor dat artsen kiezen voor voorgeschreven medicijnen, omdat supplementen de neiging hebben om resultaten langzamer op te leveren. Dit is misschien wel de grootste reden waarom de medische broederschap weigert de voordelen van dergelijke supplementen te erkennen.

Groenlipmosselsupplementen hebben geen doktersrecept nodig en zijn verkrijgbaar in de schappen van supermarkten en apotheken. Bestellingen kunnen ook rechtstreeks bij de fabrikanten worden geplaatst. De medische broederschap is niet onwetend over deze producten, maar aarzelt alleen om het aan te bevelen bij gebrek aan wetenschappelijk bewijs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top