hookah? Wat is de attractie?

Openbare waterpijprokers kennen de prijs van waterpijp bij Starbucks. Terwijl veel restaurants en cafés ronddraaien en waterpijprokers toestaan ​​waterpijp te roken op hun veranda’s en restaurantterrassen, bestaat er nog steeds een probleem. Het probleem is een klein aantal onwetende, onwetende mensen.

Natuurlijk lijkt een waterpijp op een apparaat dat wordt gebruikt voor het consumeren van marihuana, maar het is geenszins een “waterpijp”. Maar ondanks hun artistieke evolutie, blijvende kwaliteit klik hier voor meer informatie en algemene verwestersing, kan de onvermijdelijke onwetendheid niet anders dan naar de comfortabele waterpijproker komen en zeggen: “Hé, ik had een van die jongens op de universiteit”.

Hoe grappig de eerste opmerking ook is, vanaf de tweede wordt het beledigende retoriek. In navolging van de verklaring van een onwetend persoon, heb je de neiging om je onschuld te uiten door te verklaren dat de waterpijp alleen bedoeld is voor sigaretten. Volgens een onderzoek uitgevoerd door ons bedrijf, zei 99,7% van de anonieme waterpijprokers die deelnamen aan een online onderzoek dat ze geen andere waterpijpen gebruiken dan het roken van shisha (waterpijpsigaretten).

Nadat je die dingen aan de grappige hookah cracker hebt uitgelegd, is de volgende vraag altijd: “Je rookt geen wiet? Dus wat heeft het voor zin? Wat doet deze hookah met je?”

Wat is het nut? Wanneer deze vraag wordt gesteld, is het beter om af te zien van je aanvankelijke instinct om agressief een aansteker of waterpijpslang te gebruiken en in plaats daarvan te redeneren met een ongeschoold wezen.

Waterpijprokers roken broodjes, wat niet wordt verwacht. De gemiddelde waterpijproker geeft meestal de voorkeur aan intellectuele gesprekken en milde sociale taferelen boven luidruchtige clubs. Maar denk niet dat je rookt tussen de engelen. Waterpijpen zijn ook een geweldige aanvulling op het nachtleven. De aantrekkingskracht van Hookah is de zachte rookproductie en sociale voordelen. Afgezien van verdwaalde onwetenden, zijn de meeste mensen die je benaderen terwijl je waterpijp rookt in het openbaar, over het algemeen compatibel met je persoonlijkheid, wat geweldig is om nieuwe mensen te ontmoeten.

Hookahs biedt een onzichtbare kleine privéclub die lijkt op de ervaring van enthousiaste sigarenrokers. Pronken met je apparaat in het openbaar zal langzaamaan een netwerk van waterpijprokers aantrekken die je algehele ervaring met het bezit van een waterpijp kunnen verbeteren. En dat is de charme van waterpijp roken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top